Spring naar hoofd-inhoud

“In een Bürstner voelt men zich onmiddellijk thuis. Bürstner creëert unieke leefruimtes voor mensen die er van houden onderweg te zijn. Het typische Bürstner-woongevoel maakt het verschil.”

Jens Kromer Bedrijfsleider van Bürstner

Levensdromen een
thuis verschaffen.

Een camper of een caravan is niet alleen een andere manier om op vakantie te gaan, maar ook een levenswijze. De vervulling van een droom. Wij zijn bewust van de verwachtingen van onze klanten. Meubels moeten er niet alleen goed uitzien, het dagelijks gebruik ervan moet eveneens praktisch zijn. Het uiterlijk moet niet alleen op de eerste dag indrukwekkend mooi zijn, maar eveneens na vele jaren intensief gebruik.

Klimaat

Een seizoen van
365 dagen

Zowel bij zomerse hitte als in ijzige winters; van uw Bürstner kan u het hele jaar door genieten. Dankzij de intelligente dubbele Thermo-Floor bodem heeft u steeds dat aangename gevoel wanneer u door het voertuig loopt – zelfs blootsvoets. En niet alleen dat: De goed doordachte constructie vormt gelijktijdig ook een goed begaanbare, vlakke bodem, van in de cockpit tot aan de slaapkamerdeur. Zo ontstaat echt woongevoel.

Dat zorgt voor een behaaglijk klimaat

Indelingen
Een typisch Bürstner-idee is de 3-kamer-woning-inrichting. Keuken/eetkamer, slaapkamer en een afzonderlijke woonkamer met een royale lounge om te relaxen. En dat alles onder de compacte basisvorm van een half-integrale camper. Wat eerst onmogelijk leek werd het hoogtepunt van de Lyseo-lijn. Dergelijke woonideeën worden werkelijkheid wanneer ontwikkelaars met designers, ingenieurs met vakmensen en fabrikanten met hun klanten spreken. Typisch Bürstner eigenlijk.

Om inrichtingen opnieuw
te definiëren moet men
ideeën de vrije loop laten.

Slapen

Beter slapen

In een Bürstner geniet u van de ontspanning die na een dag vol belevenissen nodig is en tankt u energie voor nieuwe avonturen. Of enkel-, tweepersoons- of kingsizebed - voor ieder wat wils. Daar komen nog uitgekiende comfortideeën bij die het liggen in alle richtingen echt comfortabel maken. Slaap lekker en droom van iets moois.

Slaapdak
Optioneel slaapdak met grote slaapgelegenheid.
Queensbed
Het queensbed is aan weerszijden goed bereikbaar en telkens met een zijdelingse aflegplank uitgerust.
Kinderbedden
Zeer gewild onder caravan-liefhebbers: kinderbedden, in de lengte en dwars.
Hefbed
Het unieke hefbed in de Premio Plus en Averso Plus biedt extra slaapplaatsen boven de zitgroep. Eén handgreep is voldoende om het hefbed te bedienen. En dat zonder ombouwen van de zitgroep.
Franse bedden
Nog steeds een klassieker: Franse bedden met afgeschuind matras.
Eenpersoons bedden
In vrijwel iedere indeling met eenpersoons bedden is een bed met een minimale lengte van 200 cm.
Bed dwars achterin
Dwars achterin gemonteerd biedt het een royaal ligvlak van bijna 200 x 150 cm.
Design & Ambiente

Ons doel:
een klasse op zich vormen.

Toegegeven, sinds de oprichting van de firma in de jaren 1920 is er veel tijd verstreken. De kleine schrijnwerkerij is reeds lang geleden uitgegroeid tot een moderne industriële onderneming. Maar wat niet veranderde is de wens uniek te zijn. Het maakt niet uit of het nu aan de doorgedreven technische ontwikkelingen, de moderne vormgeving of de nieuwe modelvarianten ligt; een Bürstner is altijd een klasse op zich.

Eigenlijk maakt het totaalplaatje een Bürstner tot wat die is. In onze voertuigen kunt u kiezen uit talloze kleurconcepten, robuuste oppervlakten en verschillende materialen. Over smaak kan worden gediscussieerd, maar over één ding zijn alle kampeerders het eens: de interieurconcepten van Bürstner zijn uniek.

Tijdloos design,
Doordachte ergonomie.
Fascinerend gevoel.

De doelstelling van het merk Bürstner kunt u duidelijk zien en voelen. Er worden uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen gebruikt. Alle omgevingen moeten een aangenaam gevoel geven. Wij steken veel tijd en energie om nieuwe materialen en voertuigen te integreren of de combinaties ervan verder te ontwikkelen. Zodat de klanten zich ook in de toekomst goed kunnen blijven voelen in hun Bürstner.

Ergonomie om u goed te laten voelen

Schoonheid alleen is niet beslissend, ook de ergonomie en de functionaliteit spelen een grote rol. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de uitvoering in combinatie met een zinvolle, ergonomische uitvoering.

Ergonomie

Andere ergonomische oplossingen

Opslagruimte

Ruimte voor kleine en
grote dingen tijdens de vakantie

Bij een goed gevoel hoeft u nergens op in te leveren.
Daarom wordt een Bürstner op de millimeter
nauwkeurig ontworpen en wordt op slimme wijze
een maximum aan ruimte gecreëerd.

 

Dubbele bodem
met dubbele functie

Van een Bürstner kunt u het hele jaar door genieten. Dankzij de intelligente, dubbele Thermo-Floor bodem kunt u steeds van aangename vloertemperaturen genieten, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien biedt de verwarmde dubbele bodem veel opslagruimte voor grote spullen en beschermt het uw waardevolle spullen tegen vrieskou.

Individuele opslagruimte-oplossingen

De garantie voor
een goede reis

Van een Bürstner kunt u ook qua onderstel en aandrijftechniek alleen het allerbeste verwachten. Alle Bürstner modellen zijn gemonteerd op een chassis, welke onderscheid maakt door betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid.

Zekerheid

Grenzeloze
mobiliteit

Of het nu gaat om een ongeval, pech of uitval van een bestuurder, in het eerste jaar na aankoop van een nieuwe Bürstner camper geniet u de zekerheid dat niets uw mobiliteit beperkt – gegarandeerd (niet Citroën).

Meer over Bürstner Assistance.

Meer zekerheid