Spring naar hoofd-inhoud

“In een Bürstner voelt men zich onmiddellijk thuis. Daarom noemen wij onze voertuigen ook woonmobielen en niet reismobielen. En woonwagens in plaats van caravans. Bürstner creëert unieke leefruimtes voor mensen die er van houden onderweg te zijn. Het typische Bürstner-woongevoel maakt het verschil.”

Jens Kromer Bedrijfsleider van Bürstner

Levensdromen een
thuis verschaffen.

Een woonmobiel of een woonwagen zijn niet slechts een andere manier om op vakantie te gaan, maar ook een werkelijke levenswijze. De vervulling van een droom. Wij zijn bewust van de verwachtingen van onze klanten. Meubels moeten er niet alleen goed uitzien, het dagdagelijks gebruik ervan moet eveneens vlot verlopen. De oppervlakken moeten niet alleen op de eerste dag indrukwekkend mooi zijn, maar eveneens na vele jaren intensief gebruik.

Klimaat

Een seizoen van
365 dagen

Zowel bij zomerse hitte als in ijzige winters; van uw Bürstner kan u het hele jaar door genieten. Dankzij de intelligente dubbele Thermo-Floor bodem heeft u steeds dat aangename gevoel wanneer u door het voertuig loopt – zelfs blootsvoets. En niet alleen dat: De goed doordachte constructie vormt gelijktijdig ook een goed begaanbare, vlakke bodem, van in de cockpit tot aan de slaapkamerdeur. Zo ontstaat echt woongevoel.

Dat zorgt voor een behaaglijk klimaat

Indelingen
Een typisch Bürstner-idee is de 3-kamer-woning-inrichting. Keuken/eetkamer, slaapkamer en een afzonderlijke woonkamer met een royale lounge om te relaxen. En dat alles onder de compacte basisvorm van een gedeeltelijk geïntegreerde woonmobiel. Wat eerst onmogelijk leek werd de attractie van het Lyseo-gamma. Dergelijke woongevoel-ideeën worden werkelijkheid wanneer ontwikkelaars met designers, ingenieurs met vakmensen en fabrikanten met hun klanten spreken. Typisch Bürstner eigenlijk.

Om inrichtingen opnieuw
te definiëren moet men
ideeën de vrije loop laten.

Slapen

Beter slapen

In een Bürstner geniet u van de ontspanning die na een dag
vol belevenissen nodig is en tankt u energie voor nieuwe avonturen.
Of enkel-, tweepersoons- of kingsizebed - voor ieder wat wils.
Daar komen nog uitgekiende comfortideeën bij die het liggen in alle
richtingen echt comfortabel maken.
Slaap lekker en droom van iets moois.

Queensbed
Het queensbed is aan weerszijden goed bereikbaar en telkens met een zijdelingse aflegplank uitgerust.
Eenpersoons bedden
In vrijwel iedere indeling met eenpersoons bedden is een bed met een minimale lengte van 200 cm.
Bed dwars achterin
Dwars achterin gemonteerd biedt het een royaal ligvlak van bijna 200 x 150 cm.
Hefbed/ alkoofbed
Het alkoofbed wordt indien niet gebruikt gewoon omhoog geklapt – ‘s avonds staan er dan twee volwaardige slaapplaatsen ter beschikking.
Hefbed integraal
Geniet van de luxe van een tweede bed boven de cabine. Op verzoek ook elektrisch te bedienen.
Design & Ambiente

Ons doel:
een klasse op zich vormen.

Toegegeven, sinds de oprichting van de firma in de jaren 1920 is veel tijd verlopen. De kleine schrijnwerkerij is reeds lang geleden uitgegroeid tot een moderne industriële onderneming. Maar wat niet veranderde is de wens uniek te zijn. Het maakt niet uit of het nu aan de doorgedreven technische ontwikkelingen, de moderne vormgeving of de nieuwe modelvarianten ligt; een Bürstner is steeds een klasse op zich.

Eigenlijk is het de totaalindruk wat een Bürstner maakt tot wat die is. Universele kleurconcepten. Robuuste oppervlakken. Wederkerende materialen Over smaak kan gediscussieerd worden, maar over één ding zijn zowel klanten als niet klanten het zeker eens: de interieurconcepten van Bürstner zijn uniek.

Tijdloos design.
Doordachte ergonomie.
Fascinerende haptiek.

De doelstelling van het merk Bürstner kan je duidelijk zien en ook voelen. Er worden uitsluitend hoogwaardige, duurzame materialen gebruikt. Alle oppervlakken moeten via aangename haptiek overtuigen en tegelijkertijd ook tegen een stootje opgewassen zijn. Wij investeren veel tijd en energie om nieuwe materialen en voertuigen te integreren of de combinaties ervan verder te ontwikkelen. Zodat de klanten zich ook in de toekomst goed zouden voelen in hun Bürstner.

Ergonomie om
je goed te voelen

Schoonheid alleen is niet beslissend, ook de ergonomie en de functionaliteit spelen een grote rol. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van de uitvoering in combinatie met een zinvolle, ergonomische uitvoering.

Ergonomie

Andere ergonomische oplossingen

Opslagruimte

Ruimte voor kleine en
grote dingen tijdens de vakantie

Bij een goed gevoel hoort ook op niets
temoeten verzaken. Daarom wordt een
Bürstner millimeternauwkeurig ontworpenen
wordt heel slim een maximum aan ruimte vrijgemaakt.  

 

 

Dubbele bodem
met dubbele functie

Van een Bürstner kan u het hele jaar door genieten. Dankzij de intelligente, dubbele Thermo-Floor bodem kan u steeds van aangename vloertemperaturen genieten, zowel in de zomer als in de winter. Bovendien biedt de verwarmde dubbele bodem veel opslagruimte voor grote spullen en beschermt uw waardevolle goederen tegen vrieskou.

Individuele opslagruimte-oplossingen

De garantie voor een goede reis

Van een Bürstner kunt u ook qua onderstel en aandrijftechniek alleen het allerbeste verwachten.
Alle Bürstner modellen zijn gemonteerd op chassis, die zich onderscheiden door betrouwbaarheid, functionaliteit en veiligheid.

Zekerheid

Meer zekerheid