Spring naar hoofd-inhoud
T/m 19 juli kunt u nog de actuele brochures bestellen. Maar geen zorgen. Alle bestellingen die wij daarna ontvangen worden verzameld en ca. eind augustus verstuurd. Wees nieuwsgierig naar het nieuwe modelseizoen 2020.
Campers

Campers

Campers 2019

In deze flyer vindt u alle wetenswaardigheden over onze woonmobielen (met uitzondering van de City Car). Van de beginklasse, de Lyseo, via de modellen van de middenklasse Ixeo tot de Premium: elegantie. Vervolledigd met de Argos alkoofmodellen.

Lyseo Time T

Licht, gezellig, #overalthuis: de Lyseo Time T zit boordevol accessoires en biedt u vele hoogtepunten De semi-integraal is als instapmodel uw toegang tot de wereld van Bürstner-voertuigen. Ontdek de vier indelingen die ook beschikbaar zijn als Harmony Line.

Ixeo Limited

In deze brochure vindt u alles over de nieuwe Ixeo Limited camper De "Ixeo I 746” wordt geproduceerd in een strikt gelimiteerde oplage van 60 voertuigen. In de lay-out zijn vele ideeën geïmplementeerd, waarvan sommige werden overgenomen uit de "Harmony 1 en 2-woonstudies" en die daarna verder zijn ontwikkeld.

Edition 30

Sinds meer dan 30 jaar maken de woonmobielen van Bürstner deel uit van het straatbeeld in Europa. Dit jubileum vieren wij met het beste uit de 3 gedeeltelijk geïntegreerde modellenseries: Travel Van, Nexxo Time en Ixeo Time.

Lyseo TD 680

De nieuwste toevoeging aan het Lyseo TD programma, de indeling TD 680 G, heeft geen gebrek aan troeven: minder dan 7 meter lang, face-to-face zitplaatsen, kingsize bed, grote badkamer aan de achterkant, verticale bagageruimte ... Wacht niet om hem te ontdekken!


Buscampers

Buscampers

City Car 2019

De City Car is een alledaagse held en vrijetijd-gezel in één. Hier vindt u alle informatie over deze serie.

City Car Harmony Line

De City Car is een alledaagse held en vrijetijd-gezel in één. Hier vindt u alle informatie over deze serie.


Caravans

Caravans

Caravans 2019

U kan kiezen uit vijf verschillende modellenseries – met of zonder hefbed. Van het beginmodel tot de hogere middenklasse-woonwagen.