Spring naar hoofd-inhoud

Met de Nexxo Van lanceert Bürstner een nieuwe reeks compacte halfintegrale campers, waarmee je zelfs met een beperkt budget de ongeëvenaarde
#overalthuis-stijl kunt ontdekken.

Nexxo Van:
de compacte halfintegrale kostenefficiënte camper van Bürstner

Met vijf verschillende modellen en een interieurdesign dat even ergonomisch als modern is, heeft de Nexxo Van alles wat nodig is om aan alle verwachtingen te voldoen.
Kehl. De nieuwe compacte halfintegrale Nexxo Van is gebouwd op een Citroën Jumper-chassis. Met een totale hoogte van 2,75 m en een maximaal toelaatbaar gewicht van 3,5 t, biedt de reeks van uitvoeringen verschillende lengtes van 5,99 m tot 6,99 m.

Maar het grootste voordeel van de serie is natuurlijk zijn totale breedte van slechts 2,20 m, waardoor de camper lichter en gemakkelijker te manoeuvreren is, en dus een perfect instapmodel voor nieuwkomers, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de beschikbare ruimte aan boord. Dit is ook in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van Bürstner, waarbij hoogwaardige materialen, verschillende lichte kleuren en intelligente interieuroplossingen worden gecombineerd.

Aan de buitenkant is de Nexxo Van voorzien van dynamische grafieken, omlijste vensters, smalle spiegels en een elektrisch opstap voor gemakkelijke toegang. Het optionele comfortpakket maakt het onder meer mogelijk een premium toegangsdeur toe te voegen. Andere elementen van het comfortpakket zijn een multimediastation met achteruitrijcamera, de centrale vergrendeling, de verwarming onderweg dankzij de Toptron CPU, een airbag bijrijdersstoel en een tempomaat.
Bij het instappen in de Nexxo Van wordt men onmiddellijk verrast door het gevoel van ruimte dat uitgaat van een voertuig met dergelijk beperkte afmetingen. De modellen T 569 en T 590 G bijvoorbeeld geven dankzij de zeer open indeling en de vrije zicht vanuit de cabine in de slaapruimte, een loftgevoel dat eerder een uitzondering is in een dergelijk compact voertuig. Door te kiezen voor de optie "skyroof" kunt u de helderheid aan boord verhogen en tegelijkertijd voor een betere ventilatie zorgen.

 
Alle modellen hebben hetzelfde comfort bed dankzij koudschuimmatrassen en lattenbodems. Met de optie "ombouwbare dinette", kan een extra persoon blijven logeren. Met uitzondering van de T 569 heeft elk model een Vario-badkamer die modulair en praktisch is.

De keuken is volledig uitgerust met een twee pits gasstel met automatische ontsteking en een spoelbak met intrekbare kraan. Het volume van de koelkast hangt af van het model, van 89 l (T 569, T 590 G, T 620 G) tot 133 l in de versies T 690 G en T 700. Voor deze beide modellen is zelfs een echte bakoven als optie verkrijgbaar. Dankzij de hoge kasten en de grote lades kunt u veel keukengerei meenemen.

Voor een lange autonomie onderweg, is de Nexxo Van uitgerust met een schoonwatertank van 120 liter en een vuilwatertank van 90 liter, evenals een Truma Combi 4 verwarmingssysteem (6E-versie verkrijgbaar als optie of als onderdeel van het winterpakket).

De Nexxo Van brengt de #overalthuis-stijl binnen het bereik van velen en is een instapmodel in de wereld van Bürstner campers. Dit model is verkrijgbaar vanaf slechts 50.200 € en staat vanaf begin 2021 bij alle deelnemende Bürstner-dealers.

 

Nexxo Van 569
Nexxo Van 590G
Nexxo Van 620G
Nexxo Van 690G
Nexxo Van 700