Spring naar hoofd-inhoud

Ter gelegenheid van de Salon du Bourget onthult Bürstner een nieuwe compacte camper binnen de modelfamilie Lyseo TD, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van de Franse markt.

Bürstner presenteert een nieuwe camper binnen de succesvolle modelfamilie Lyseo TD.

Parijs. - In slechts drie seizoenen heeft de Lyseo-TD-familie zich bewezen als dé nieuwe referentie als het gaat om geprofileerde campers. Als waardige opvolger van historische successen als de Delfin of de Ixeo blijft de Lyseo TD steeds meer camperrijders verleiden, vooral dankzij zijn Thermo-Floor dubbele bodem en de twee uitvoeringen, Classic of Privilege. 

Bürstner presenteert ter gelegenheid van de Salon Du Bourget een nieuwe camper, die vooral ontwikkeld is voor de Franse markt. Met een lengte van slechts 6,89 m of meer voldoet de TD 680 G aan de huidige trend in compacte geprofileerde campers, en dat terwijl hij toch alle "must-haves" aan boord heeft die vandaag de dag de Franse klant verleiden.

De nu onontbeerlijke face-to-face bank geven de royale afmetingen aan (130 cm aan de passagierszijde en 166 cm aan de chauffeurszijde) en bieden plaats aan 6 personen rond de grote tafel, dankzij de draaibare stoelen voor chauffeur en passagier. Hij profiteert bovendien van een geheel nieuw beweegbaar stoelsysteem dat bij deze nieuwe camper voor het eerst is toegepast. De transformatie van de bank naar de "weg"-versie is voortaan in een handomdraai gebeurd. 

In deze camper zonder vast bed is duidelijk bijzondere aandacht besteed aan het hefbed (standaard, uiteraard) met een lengte van 200 cm en een breedte van 160 cm (in tegenstelling tot de 135 tot 145 cm afhankelijk van het model in de rest van de serie). Uw slaapcomfort is gegarandeerd door een koudschuimmatras. Door middel van een elektrisch mechanisme kan het bed tot minder dan een meter van de bodem worden verlaagd, zodat u er gemakkelijk en zonder moeite in kunt stappen. Overigens kan de dinette ook worden omgetoverd in een slaapplaats voor twee personen, waardoor het aantal beschikbare slaapplaatsen op vier komt.

De keuken in omgekeerde L-vorm heeft ook opmerkelijke afmetingen, met een werkruimte van 124 cm. De badkamer, die zich achterin bevindt, strekt zich uit over de gehele breedte van het voertuig, waardoor er een aparte douchecabine in geïntegreerd kon worden, evenals een grote kast met veel bergruimte. Onder de kast maakt een ruim bemeten bergplaats het mogelijk om fietsen of andere grotere objecten op te bergen.

Net als de rest van de serie is de Lyseo TD 680 G uiteraard verkrijgbaar in de twee uitvoeringen Classic en Privilège. Het is dan ook in deze tweede variant dat hij zal worden gelanceerd bij de volgende Salon du Bourget, waar hij in een wereldpremière aan het grote publiek zal worden gepresenteerd. Een gelegenheid voor Bürstner om opnieuw het belang dat het bedrijf aan de Franse markt hecht te laten zien, evenals de bereidheid om producten te ontwikkelen die voldoen aan de verwachtingen van de consument.

Terug