Spring naar hoofd-inhoud

Dit jaar nog onthult Bürstner de voorjaarsedities van de Harmony Line. Bijzonder dit keer zijn de drie voorgestelde indelingen - waarvan twee met zitbanken tegenover elkaar - die een nieuw gamma geprofileerde motorhomes Lyseo Time T introduceren tegen een toegankelijke prijs.

DE HARMONY LINE KOMT TERUG
VOOR EEN DERDE SEIZOEN!

Kehl – Op vele markten is de lancering van speciale series tijdens het seizoen een grote uitdaging, en laat dat nu net de kwaliteit van Bürstner zijn. Bürstner wil verdergaan op het elan van de laatste drie jaar en onthult daarom dit jaar nog de voorjaarsedities van de Harmony Line. Nieuw voor 2019 zijn de drie modellen die een nieuw gamma geprofileerde motorhomes tegen een toegankelijke prijs inluiden onder de naam Lyseo Time T.

Hoewel we dit nieuwe gamma graag permanent willen opnemen in ons aanbod, zijn de Harmony Line edities voorgesteld op de Belgische, Franse en Zuid-Europese markten van een hoger niveau met bijzondere aandacht voor design en – natuurlijk – de harmonie aan boord. Onder de standaard uitrusting vallen onder andere de lichtmetalen velgen 16’, de cabine in metallic zilver, de dubbele toegang tot de opbergruimte, het elektrisch hefbed, de skyroof en de Truma combi 6 verwarming. Bij de modellen T 700 G en T 736 G is het centraal bed in de hoogte verstelbaar zodat de opbergruimte groter wordt en het laden sneller kan gebeuren (deuropening tot 93 x 115 cm afhankelijk van het model).

Het interieur van de Harmony Line 2019 ligt in lijn met de vorige edities, met tweekleurige meubels Riva Loft, hun exclusieve zetels Sidney Swing met gewatteerde stof en een weldoordacht verlichtingsconcept. De slimme positionering van het opstapje tot de woonruimte/cabine vergemakkelijkt de passage langs de tafel en zorgt voor een comfortabelere zitplaats tijdens het gebruik van de chauffeurs- en passagierszetel.

De voorjaarsedities van de Harmony Line bestaan uit drie modellen die zijn afgestemd op de Zuid-Europese markten: de T 700 G met centraal bed en eetplaats in L, en twee indelingen met een totale lengte van 7,40 m met keuze uit een in de hoogte verstelbaar centraal bed (T 736 G) of 2 enkele bedden boven de opbergruimte (T 727 G). Deze laatste twee versies hebben wat onze klanten op dit moment zoeken: een grote woonruimte met twee banken tegenover elkaar die worden gescheiden door een grote centrale neerklapbare tafel. Het keukenblok in omgekeerde L-vorm geeft de woonruimte meer diepgang. De stoelen voor de bestuurder en passagier kunnen in een vingerknip naar de woonruimte gedraaid worden. 

Deze vaste waarden, waar Bürstner om bekend staat en gewaardeerd wordt, zullen van het Harmony Line gamma een succes maken!

Lyseo Time T 700
Lyseo Time T 727G
Lyseo Time T 736