Spring naar hoofd-inhoud

In een zeer competitieve omgeving beschikt de Campeo over een sterk voordeel: het is een echte Bürstner. Hij combineert alle troeven van een echte buscamper met het unieke design van Bürstner.

Campeo, de eerste van de nieuwe generatie buscampers van Bürstner.

In een zeer competitieve omgeving beschikt de Campeo over een sterk voordeel: het is een echte Bürstner. Hij combineert alle troeven van een echte buscamper met het unieke design van Bürstner. De Campeo zal trouwens geproduceerd worden in de fabriek van Kehl, waar hij zal profiteren van de lange ervaring in de productie van recreatieve voertuigen. Zijn meubilair zal in de schrijnwerkerij van Wissembourg worden vervaardigd. Duitse kwaliteit, aangevuld met de « Franse touch »!

De buitenkant van de Campeo heeft een sportieve look, geaccentueerd door een dynamische vormgeving. Hij is standaard in het wit verkrijgbaar, maar kan ook in tien andere kleuren worden afgewerkt: variërend van lichtgrijs tot zwart tot verschillende tinten rood of blauw. Het Campeo-logo wordt mooi benadrukt door een rand van chroom.

Trouw aan de basisprincipes van het merk, slaagt het interieur van de Campeo erin om comfort, design en ergonomie te verenigen, ondanks de beperkte ruimte. De uitsparing in de cabine vergroot de ruimte en laat een vlotte beweging toe tussen de plaats van de chauffeur en de rest van het voertuig. De drie voorgestelde textielpatronen passen perfect bij het exclusieve Brava-meubilair.


De Campeo bezit een overvloed aan kleine, praktische voorzieningen: vakkundig geplaatste USB-aansluitingen (in de cabine, de lounge en de kamer), ledverlichting, isofix-systeem voor het kinderzitje, vasthechtingsogen in het achterste gedeelte, gaskast voor twee flessen van 13 kg, chauffagecombi 4 met digitale bediening CP Plus… In het keukengedeelte aan de ingang van het voertuig beschikt de frigodeur over een ruime openingshoek. Zo is de frigo ook van buitenaf toegankelijk.

Voor een meerprijs kan de klant kiezen voor een slaaphefdak met ruime afmetingen (200 x 135 cm), gemakkelijk toegankelijk via een ladder en beschikbaar in de kleur van de carrosserie. Door het hefdak te combineren met een optionele converteerbare eethoek kan het aantal slaapplaatsen aan boord van de Campeo tot 5 worden verhoogd.


Hij kan optioneel ook worden uitgerust met het bijzonder complete « Campeo » pakket: passagiersairbag, handmatige airco, rooster en rand voor de voorlichten in glanzend zwart, cruise control, elektrische en verwarmde achteruitkijkspiegels, elektrische opstap, muskietennet, bumpers in de kleur van de carrosserie, verduisteringsgordijnen in de cabine en indirecte cabine- en celverlichting.

Het optionele « Active » pakket geeft de Campeo een « automobiele » touche met zijn aluminium velgen en kozijnen.  De externe vormgeving en het logo « Active » op de motorkap onderscheiden het voertuig van de standaardversie. De zetels zijn verder verfijnd met een automobielstoffering en een geborduurd « Active » logo.

Voor het seizoen 2020 wordt de Campeo aangeboden in een enkele versie die korter is dan 6m, de C 600 met een dwarsbed achteraan. Het voertuig is verkrijgbaar vanaf € 41.330 en zal vanaf begin maart beschikbaar zijn bij de deelnemende concessiehouders van Bürstner.