Spring naar hoofd-inhoud

DE HARMONY LINE KOMT TERUG VOOR EEN DERDE SEIZOEN!

Dit jaar nog onthult Bürstner de voorjaarsedities van de Harmony Line. Bijzonder dit keer zijn de drie voorgestelde indelingen - waarvan twee met zitbanken tegenover elkaar - die een nieuw gamma geprofileerde motorhomes Lyseo Time T introduceren tegen een toegankelijke prijs.

Lees meer

BÜRSTNER OPNIEUW BEKROOND IN BELGIË!

Voor het tweede opeenvolgende jaar werd Bürstner bekroond tijdens de Mobicar beurs van Brussel die zonet afliep. De Ixeo T 690 G en de Premio Life 490 TK wonnen immers de prijs ‘Motorhome van het jaar’ en ‘Caravan van het jaar’.

Lees meer

Bürstner presenteert een nieuwe camper binnen de succesvolle modelfamilie Lyseo TD.

Ter gelegenheid van de Salon du Bourget onthult Bürstner een nieuwe compacte camper binnen de modelfamilie Lyseo TD, speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de verwachtingen van de Franse markt.

Lees meer

Bürstner Premio Plus & Averso Plus: Twee die het in zich hebben

Twee caravans – een innovatieve idee: dankzij het unieke hefbed principe, van de uitvinder van het hefbed, overtuigen zowel het instapmodel Premio Plus als ook de middenklasser Averso Plus met een comfortabel ruimteaanbod bij gelijktijdig compacte afmetingen. Voor het modeljaar 2018 werden beide...

Lees meer

Bürstner blikt terug op een succesvol boekjaar

De boom in de caravaning branche zet door – en daarvan profiteert ook de caravan- en camperfabrikant Bürstner. De onderneming verkocht in het boekjaar 2016/2017 rond 10.200 vrijetijdsvoertuigen, waarvan ca. 75% campers en buscampers waren.

Lees meer

Bürstner buscamper: City Car – de alleskunner

De City Car van Bürstner heeft het – en dat in de echte zin des woord. Want er is nu een nieuwe indeling met hefbed voor de compacte buscamper. Voor nog meer ruimte alledaags, op vakantie en wanneer u het nodig heft.

Lees meer

Bürstner Harmony Line: Design en functionaliteit

De naam is programma: in de uitrusting Harmony Line – geldig voor alle modellen uit de Lyseo TD serie – biedt Bürstner door de mix van nieuwe designelementen en omvangrijke standaard uitrusting nog meer wohnfühl sfeer. De ideeën komen van de in de nazomer 2016 gepubliceerde Bürstner woonstudie...

Lees meer

Bürstner Ixeo I: niets is beter dan het origineel

Met de integrale camper Ixeo I zet Bürstner opnieuw maatstaven. Zo beschikt het nieuwe model niet alleen standaard over een comfortabel hefbed in de cabine, maar heeft ook een hele serie andere, innovatieve noviteiten.

Lees meer

Bürstner Lyseo I: De instap in de wereld van integrale campers

Aansprekend design, attractief gewicht, functionele uitrusting – de nieuwe serie Lyseo I biedt alle voordelen, die camper-fans van een „integrale“ uit huize Bürstner verwachten.

Lees meer

European Innovation Award 2017

1e plaats voor Bürstner Lyseo it 744 – European Innovation Award.

Lees meer